Fotografi i København Photowalks

Photowalk: Vinter på Nørrebro

januar 20, 2016

IMG_3389

Vejret er gråt, temperaturerne er faldet til under -3 grader, vinteren er over os. Alligevel jubler jeg innerlich som et lille barn. Der er faldet masser af sne. Selvom jeg synes december havde været en mere passende måned til sne, kan jeg alligevel ikke lade være med at glæde mig over kombinationen af snefald, vinter og hygge.

Det smukke vinterlandskab byder på rige muligheder for at tage billeder. Derfor vil jeg med dette indlæg skubbe en ny kategori her på bloggen igang:

PHOTOWALKS

Noget der går mig glad er at opleve byen igennem kameraet. Når formålet er at finde gode vinkler begynder man samtidigt at se byen på en anden måde. Derfor vil jeg oftere afsted og lege med mit kamera.

Eftersom jeg har lidt tid på hånden inden specialet går løs, måtte jeg udnytte vejret til at tage billeder under virkeligt kolde forhold og skyde den nye kategori igang. Jeg må indrømme at jeg ikke var godt nok udstyret, da mine fingre frøs til is undervejs – sådan føltes det i hvert fald. 🙂

Resultatet af min egen lille photowalk kan ses her:

IMG_3392 IMG_3411IMG_3401 IMG_3402 IMG_3405 IMG_3407  IMG_3421 IMG_3424 IMG_3425 IMG_3431 IMG_3432 IMG_3438 IMG_3439

Processed with VSCOcam with q4 preset

Jeg er selv et vinterbarn (jeg har lige haft fødselsdag), hvilket nok forklarer min kærlighed til sne, vinter og hygge. Der findes ikke noget bedre end et snebeklædt bybillede. Nogen der deler denne mening? 🙂

// Nikoline


You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Laura @ Grassroots Nomad januar 21, 2016 at 21:07

    Your photos are stunning!!! Where is this? I think the swan photo is my favourite 🙂 Looking forward to following you on IG for more photos!

    • Reply departdeux januar 21, 2016 at 22:49

      Thank you so much, I am so happy to hear that. They are taken around Nørrebro, in Copenhagen. The swan was sticking its head up right when I walked by, really funny. 🙂 Yes, lets connect on Instagram. 🙂

    Leave a Reply