Fotografi Norge Rejse

Svalbard i Billeder

juli 10, 2017

Svalbard er stedet for alle der elsker frisk luft, kolde fingre og ømme ben. Da min fætter Gustav og jeg landede i Danmark efter 5 dages polarekspedition var jeg i hvert fald godt brugt. Nu har jeg kigget på nogle af de billeder jeg tog deroppe. Det er der kommet denne lille foto-dagbog ud af.

(Ps: det er bare med at få booket din tur derop. Det er rimeligt nemt at komme til, og det var en forrygende tur!)

Svalbard

svalbard

Svalbard

Svalbard

svalbard

Næste gang går turen til Külungsborn, derfter Hamborg (igen igen), til Antwerpen og til Moldova. Der er MASSER at glæde sig til  🙂

//Toke


You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Bettina juli 31, 2017 at 21:33

    Må man godt blive en lille smule misundelig? Jeg har altid drømt om at køre med hundeslæde og Svalbard kunne være det ultimative sted (og så samtidig lige håbe på at spotte en isbjørn). Billedet hvor du hygger med slædehundene går lige i hjertet på mig! Det vil jeg også! 🙂 Tak for kigget – skønne billeder.

    Bettina / http://www.webreakaway.dk/

  • Reply departdeux august 1, 2017 at 10:33

    Hej Bettina, det var også en fed oplevelse. Det bedste er at det er ret tilgængeligt. Der er masser af afgange derop 🙂

  • Leave a Reply