Destinationer Fernweh Spanien

Skønne Øjeblikke fra Mallorca

maj 16, 2017

Lad mig lige starte med at sige at den sidste uge har været en af de bedste uger i langt tid.  Toke og jeg har været på et lille rejseventyr til de varme lande – nærmere bestemt Mallorca.

Det har været absolut fantastisk og meget tiltrængt at være på ferie, hvor solen, varmen, poolen og sangria’en (og den var bestemt fremragende) var en del af det daglige regime.

Men det var bestemt ikke det eneste vi lavede i løbet af ugen. Det var næsten en form for åbenbaring for mig, da jeg kiggede alle vores billeder igennem (og det var mange! takket være nyt kameraudstyr som skulle testes af), hvor aktive vi har været og hvor meget vi trods alt fik set på sådan en lille uge. Desuden skal det siges, at Mallorca er præget af en stor diversitet. Man får stort set alt – lækker mad, fremragende sangria (den har jeg vist nævnt før – men det skal lige understreges), smukke Palma med fineste snævre gader, flotteste udsigter – om det er over bjerge, landsbyer eller Palma’s tage, uendelige sportsmuligheder, krystalklart vand  – og sådan kunne jeg blive ved i langt tid.

MallorcaMallorcaMallorca

MallorcaMallorcaMallorcaMallorcaMallorcaMallorca
Mallorca

Mallorca har bestemt også en “mørk” turistet side, og eftersom vi boede i Son Calius/Palma Nova, tæt på Magaluf, oplevede vi da også det klassiske kliché af halvovervægtige, solskoldede, britiske unge menesker (og gamle!) komme højtråbende ned af gaden. Men det var som sådan ikke noget der genererede os, tværtimod kan det også være underholdende.

Alt i alt har det været en skøn ferie, og jeg ville egentlig i det her indlæg bare dele et par af mine ynglingsbilleder fra turen, som netop skal vise Mallorcas forskellige facetter. Dermed også sagt, at dette bestemt ikke bliver sidste indlæg fra vores tur til Mallorca. 😉

// Nikoline

 

 

 


You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Camilla maj 17, 2017 at 10:39

    Mallorca har aldrig nogensinde været et sted, jeg har overvejet at besøge – jeg har altid bare associeret øen med all-inclusive hoteller og alt for mange danske turister. Men jeres billeder her og selvfølgelig på Instagram har virkelig fået mig til at genoverveje om man skulle sætte kursen mod Mallorca en dag (:
    Camilla | http://cammi.dk

  • Leave a Reply