Getaways Rejse Sponsoreret

Roadtrip & Bryllup

april 9, 2017

Nikoline og jeg har været på bryllupsweekend på Sonnerup Gods, med taler, sang og dans og to familier samlet fra det meste af Europa. Fætter Anders og hans nye hustru Dieuwke sagde ja til hinanden og det hele var sådan set lige som sådan noget skal være. Jeg kan stadig mærke de tre flasker Chateau de Haux jeg hældte i nakken.

Når man sådan skal rundt i landet er det godt nok latterligt fedt ikke at skulle være afhængig af offentlig transport. Hvis ikke vi havde lejet en bil, havde vi skulle bruge hele formiddagen i busser og tog. Nej, så er der sgu mere stil i at komme til gods-bryllup i en Bimmer. Et roadtrip med indbygget frokostpause på havnegrillen i Holbæk, og radio soft i baggrunden. Det er noget der kan noget! (Jeg har udeladt billedet af den Store Klaus i svøb jeg spiste til dessert på grillen)

Se her hvordan vores roadtrip til brylluppet gik 🙂

TAK for mad og fest til Anders og Dieuwke  – og tak til Auto Europe for at sponsere den mega-fede vogn i ser ovenfor! Hvis i selv har lyst til at tage en roadtrip, er det bare med at smutte derind og få bestilt. Hils dem fra os 🙂

//Toke


You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply