Destinationer Sponsoreret Tyskland

Ren Luksus: Park Hotel i Bremen

maj 1, 2017

Har du nogensinde været på et rigtigt fedt hotel? Her snakker jeg ikke om kønsløse motorvejshoteller med elevatormuzak, slatten intercontinental morgenbuffet og lidt for rengøringsvenlige overflader. Nej, jeg snakker om luksusoplevelsen med et serviceniveau SÅ højt, at man som dansker ikke ved hvad man skal gøre af sig selv. Sådan et hotel er Park Hotel i Bremen.

Nikoline og jeg elsker at rejse i Tyskland, og har været i Hamborg, Berlin, München, Travemünde og Lübeck, bare inden for de sidste par år. Denne gang gik turen til Bremen, eventyrbyen på bredden af Weser. Vi havde en forrygende tur, som du kan læse om her. Og det var ikke mindst på grund af vores hotel.

Park Hotel ligger i starten af Bremens grønne hjerte, Bürgerpark. Da vi ankom til hotellet, tog en piccolo sig af vores bagage, og straks blev vi fulgt op på værelset af det søde personale. Som en anden bonderøv tilbød jeg at slæbe min egen kuffert. Den går ikke. Det er bare at nyde at serviceniveauet er i top. Da vi trådte ind i juniorsuiten (med stor altan og udsigt over byen), stod der et fad med frugt og og chokolade fra eget chokoladekøkken klar, og en flaske bobler lå klar i en champagnekøler. Den behandling får man sgu ikke på de fattigrøvshoteller vi normalt bor på.

Bremen Bremen Bremen Bremen

Nikoline og jeg har ofte valgt den billigste løsning når vi har valgt overnatning, og vi har ofte fortrudt. Ræsonnementet er at vi jo alligevel skal være ude i byen hele dagen, så hvorfor bruge penge på et sted man bare skal sove? Problemet er bare at det ikke er virkeligheden. Når man er på (stor)byferie betyder hotellet rigtigt meget. Man tager som regel afsted om morgenen fra hotellet, og vandrer rundt hele dagen. Når klokken så er midt på eftermiddagen har man trasket 10 kilometer, har drukket tre store fadøl, og man er efterhånden rimeligt busted. Det er GULD at kunne smutte tilbage på hotellet og slappe af et par timer. Bor man for usselt, eller for langt væk fra alting, ender man med at sidde og gabe over aftensmaden, efter 10 timer på fødderne, og det ærligt talt ikke er superfornøjeligt.

Jeg kan virkeligt anbefale Park Hotel. Det er klart mere pebret end så meget andet, men så kan man altså også nyde en suveræn morgenmad, lækkert spa-område (husk at smide ALT tøjet!), smukke omgivelser og ikke mindst service der er helt i top. Det gør virkeligt ferien bedre at bo godt, og det gør man i den grad her!

//Toke

BremenBremen


You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Mette / Mette & Martin Rejser maj 2, 2017 at 10:15

    Ja tak, en tur for to 🙂
    Vi kunne i hvert fald godt bruge en forlænget weekend lige dér – det lyder jo som en fantastisk oplevelse.
    Kh Mette

  • Leave a Reply