Hverdagstanker i København Personligt

NYT REJSEUNIVERS: BREAKFAST IN AIRPORTS

januar 19, 2018

I har jo sikkert bidt mærke i, at der har været lidt stille herinde på bloggen de seneste par måneder. Med livets travlheder og udfordringer, så er det ikke altid ligetil at vedligeholde en rejseblog – det kræver jo også at vi kan komme ud at rejse, og det kan ikke altid lade sig gøre med fuldtidsarbejde og flytninger. Personligt mistede jeg også lidt motivationen til at skrive, og ønskede mig et univers, som fokuserede meget mere på den fotografiske del af at have en blog. Det har hele tiden været hele processen omkring at tage billeder, redigere og sammensætte dem til et blogindlæg, som har været det sjove for mig. Jeg har faktisk længe leget med tanken om at skabe en ny blog, som var bygges anderledes op, og fungerer som en visual samling af steder. Det univers har jeg nu skabt og er klar til at præsentere:

Breakfast in Airports

Breakfast in Airports

 

Som nævnt er formålet at “samle” mine favorit steder i de forskellige destinationer, som for eksempel MUMOK museet i Wien. Derudover vil der være billede historier + guides fra spændende destinationer. Breakfast in Airports er i øvrigt en engelsk rejse blog, da jeg har savnet at skrive tekster på et andet sprog end dansk. 🙂

Jeg håber I vil tage rigtig godt imod det nye univers, og jeg glæder mig altid over feedback. Det seneste blogindlæg handler om hvordan jeg har tænkt mig at integrere noget mere kreativitet i min hverdag – læs mere her. 🙂

xx Nikoline


You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply