Fernweh Hverdagstanker Sponsoreret

Næste tur går til Bremen

april 2, 2017

næste tur

Imens Toke er i Amsterdam, er jeg allerede begyndt at planlægge vores næste tur: Bremen. Det er Bremen Touristik som har inviteret os (mange tak for det!). Vi har jo rejst en del til Tyskland her på det sidste (Hamborg, Lübeck, Travemünde…), hvilket jeg personligt er super glad for. Selvom jeg elsker at bo i København, så savner jeg det land jeg er vokset op i. Derfor er det så dejligt, at Toke viser så stor interesse for Tyskland, og gerne vil tilbringe nogle weekender sammen, hvor vi udforsker de forskellige tyske regioner og byer.

Anyway, nu står den så på en tur til Bremen i Påsken, og vi satser på fantastisk vejr, øl i solen og hyggelige gåture både i og omkring Bremen. Derudover har jeg læst mig til, at Viertel og Schnoor skulle være værd at udforske, men ellers synes jeg det har været svært at google mig til hvad man skal se og opleve, især hvis man vil opleve byen lidt mere lokalt.

Så er der nogle af jer der kender til Bremen? Og som kan komme med gode tips til lækre kaffe steder, hyggelige (og gerne instagram-venlige) gader man burde udforske?

Alle bud er velkommne. 🙂

// Nikoline

 

 

 


You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Mitzie Mee april 8, 2017 at 19:37

  God tur til Bremen! Jeg har aldrig været der, men et af mine yndlingseventyr da jeg var barn var Die Bremer Stadtmusikanten. Nok ikke til så meget hjælp…:)

  • Reply departdeux april 12, 2017 at 21:03

   Hihi tak Mtizie, er selv stor fan af det eventyr 😉 mon ikke der lander et billede af dem i et indlæg om Bremen 🙂

 • Reply May-Britt Björkman april 9, 2017 at 12:23

  Vi, min mand, vores to børn og jeg, var i Bremen i uge 42 sidste år. Det er en dejlig by.
  Schnoor er helt klar et besøg værd. St. Petri Domkirke synes jeg helt bestemt også I skal besøg, den er så smuk, meget Instagram venlig/egnet.
  I Böttcherstraße kan I finde Die Glockenspiel, et klokkespil bestående af 30 meissnerporcelæns klokker. Imens klokkerne spiller, vises der i et drejende tårn motiver udskåret i træ, af berømte personer der har krydset Atlanterhavet på forskellig vis. Det spiller hver hele time ml. 12-18.
  Rigtig god tur til Bremen.

  • Reply departdeux april 12, 2017 at 21:04

   Mange tak for de gode tips May-Britt 🙂 Det er alt sammen noteret. 🙂

  Leave a Reply