Destinationer Fernweh Spanien

MINI-GETAWAY TIL BARCELONA

juni 25, 2017

BARCELONA

Min veninde Katherine og jeg havde længe snakket om at tage en tur til Barcelona. Vi fik booket flybilletter i god tid, men ventede med hotellet. Big mistake. Til vores misfornøjelse skulle vi afsted i den uge hvor der var Sonar – en af verdens største elektro-festivaler. Så byen var bare packed med menesker, og hos de fleste hoteller var priserne i top. Ikke engang Airbnb kunne redde os, da 90% af alle lejligheder var udlejet ifølge sitet. Nå, men vi fandt et hotel, og kunne så begynde og glæde os til turen. Turen derned var lidt hård, forstået på den måde, at flyet var 1 1/2 time forsinket, og da vi skulle lande fredag aften kl 23, da betød forsinkelsen at vi ankom klokken lort om natten (excuse my language).

Barcelona

Men da vi så vågnende om morgenen, og det gik op for os, at nu var vi her rent faktisk, da havde vi total optur igen. Det var trods alt  1 1/2 år siden jeg sidst var i Barcelona og sagde farvel til mange skønne menesker fra mit praktikophold.

Katherine og jeg brugte det meste af vores tid på at slendre rundt i Barrí Gótico, El born, Vila De Gracía, Barceloneta og bare sugede stemningen til os. Vi endte med at gå ca. 13-14km om dagen, og de brændte kalorier brugte vi så i den anden ende på lækre tapas, cerveca con límon, og sangría en masse. Jeg fik allerede på aller første gåtur vabler af mine nye fine sandaler, så jeg måtte lige bruge lidt penge på nogle nye birkenstocks (som er de eneste sandaler jeg kan gå ultra langt i uden at det gør ondt. Vi gik også forbi mit gamle coworking space, Transforma, og mødte gamle skønne kollegaer. Selvfølgelig havde jeg også kameraet med igen, og Toke og jeg har jo netop upgradet vores gamle Canon600D til en 760D model, så jeg havde også en mission om, at tage så mange billeder som muligt.

PHOTO IMPRESSIONS FRA BARCELONA:

Barcelona

BarcelonaBarcelonaBarcelonaBarcelonaBarcelonaBarcelonaBarcelonaBarcelona

Jeg kan ikke sige hvorfor, men den by giver mig bare noget specielt. Der er psyko mange menesker, mange steder lugter der af tis, og man kan næsten aldrig finde et sted og spise udenfor fordi alle bare er ude på samme tid – og så alligevel elsker jeg Barcelona helt op til himmelen. Stemningen er bare nice, folk er glade og afslappede, der er plads til alle typer menesker, solen skinner og maden (hvis ikke man havner i en turistfælde) er utrolig lækker – kæmpe highfive til den person, som har opfundet tapas. 😀 Jeg håber at billederne formår at vise den stemning. 🙂

 

//Nikoline

 


You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Mette / Mette & Martin Rejser juni 25, 2017 at 20:05

    Uigh, godt at den uheldige start på rejsen hurtigt blev vendt til noget godt! Men vildt nok at det kan være svært at få et hotel – det tænker man jo sjældent på, når man rejser til storbyer. Og for filan, Nikoline – MEGA LÆKRE BILLEDER! Min rejselyst kribler efter at komme til Barca! Kh Mette

  • Leave a Reply