Fotografi Hverdagstanker i København

Kærlighed til København

marts 26, 2017

København er så fantastisk smuk – især ovenfra. På en eller anden måde opbygger jeg et helt særligt forhold til en by, når jeg kan se tagene og nyde stilheden i en ellers travl by. Vi bor på Nørrebro tæt ved Blågårdsplads og her kan der til tider være godt gang i den. Men jeg elsker det, og jeg føler mig som en ægte københavner når vi kan sidde oppe på taget med sådan en smuk udsigt ud til nogle af Københavns ikoniske bygninger, som de nye Axel Towers – kan du spotte dem? 😉

københavnkøbenhavnkøbenhavnkøbenhavnkøbenhavn

Solnedgang at its best københavnkøbenhavn

Jeg er faktisk ikke vild med højder, og det er måske endda en underdrivelse. Men jeg prøver tit at udfordre højdeskrækken, ellers går jeg jo bare glip af nogle af de vildeste udsigter. 🙂  Desuden er jeg vildt fascineret af at tage billeder og tit finder man en anden vinkel på en by, når man kommer op i højden.

Jeg glæder mig i øvrigt til det bliver “rigtig” forår og ikke mindst sommer, så vi kan gøre mere brug af vores tag.

//Nikoline


You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Becci Abroad by Rebecca maj 7, 2017 at 01:06

    Hej! Fantastisk smukke billeder af CPH! Ja, det er sgi en flot by (også) fra oven! Har du prøvet at tage i Tårnet på Christiansborg?Der får man også en super udsigt!

  • Leave a Reply