Om os

Departdeux [dəpaʁ dø]: “Afgang for to

Kender du det at man sidder på momondo og søger flybilletter til alle mulige mærkelige steder? Ikke fordi man skal ud og rejse, men bare fordi det er fedt at tænke på alle de steder man endnu har til gode og på alle de minder man har fra de mange ture rundt i verden. Departdeux er en rejseblog om alt det man ser når man er afsted, og alt det man glæder sig til når man sidder derhjemme og drømmer. Derudover skriver vi også lidt om hverdagen i København, og hvad der nu ellers falder os ind.

*****************************************************************

12398503_10206657270605020_839481147_o

 

Jeg hedder Nikoline,

…er 27 år, og jeg har en kandidat i turisme fra AAU i København. Jeg har tidligere boet i USA, Barcelona, Shanghai og Hamborg (find min guide til Hamborg her). Faktisk boede jeg i Tyskland i 16 år, så I må bære over med mig, når jeg blander det tyske og det danske sammen. Toke griner altid af mig, men han siger at det charmerende, så det er okay 🙂 Sidste år boede jeg i Barcelona igen, hvor jeg samlede erfaringer inden for social media og content udvikling. 2017 er såfremt rigtig spændende for mig, da jeg for alvor er kommet ind i mit nye job som Projektkoordinator hos CIFF. Udover det, arbejder jeg som freelance rejseskribent og forsøger jeg altid at tage en masse billeder med min baby Canon (som jeg samler her), både når jeg er afsted og hjemme i skønne København. Følg også gerne med på instagram hvis du har lyst 🙂

*****************************************************************

Jeg hedder Toke,

…er 29, og arbejder som Social Media Manager hos Unicef. Når man rejser er det vigtigt at man har noget at prale med når man kommer hjem. Derfor gælder det om at komme derud hvor de gode historier er. De seneste par år har det bl.a. været forretningsmøde på toppen af Tokyo, rundrejse i Kirgisistan, fodboldtur til Ukraine og senest et besøg hos Hizbollah i Libanon. 2016 bliver det store nordiske år, hvor jeg satser på at få set lidt mere af skandinavien. Billederne jeg tager er taget med iPhone. Det er jo ikke lige så fornemt som Nikolines billeder, så det må i leve med.

*****************************************************************

Vi synes I skulle tage og kigge med her en gang i mellem, og I må endeligt lægge en kommentar hvis I har lyst.

Hvis du har lyst til at kontakte os ifm. et kommercielt samarbejde, så læse mere her og send os en mail, så snakker vi om det. 🙂

 

Send os en mail hvis du har lyst:

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

No Comments

Leave a Reply