Fernweh Sponsoreret Tyskland

GIVEAWAY: Weekendophold i Hamborg for to

marts 9, 2017

weekend i Hamborg

OBS – vi har fundet en vinder!!!


Jeg er ret vild med storbyrejser – det pulserende byliv, hyggelige caféer, og spændende butikker. For mig findes der ikke noget bedre end at komme helt ind under huden på en ny storby. En by, som er ret så fantastisk – who would have guessed –  er HAMBORG! Jeg er selvfølgelig super farvet fordi jeg selv har boet i Hamborg i næsten 5 år, og for mig er det, og vil det altid være en af mine yndlingsbyer. Min kærlighed til Hamborg kommer nu også en af jer søde læsere til gode. Jeg er nemlig indgået endnu et samarbejde med Hamburg Marketing, og det betyder, at DU nu har muligheden for at vinde en weekend i Hamborg:

Præmie: Weekendophold på 4* stjernet hotel i Hamborg og Sightseeing

2 overnatninger for 2 personer // Hotel Mövenpick

2 x morgenmåltider til 2 personer

2 x Hamburg Card

2 x Havnerundfart

2 x Sightseeing Bus

*Præmien er sponsoreret af Hamborg Marketing og har en værdi af op til 3000 kr. og kan indløses indtil 31.08.2018.

Jeg er selv helt overvældet over at kunne få lov til at dele sådan en fed præmie ud på bloggen, da det er et mega nice hotel i en mega nice by, se selv her:

Hotel Mövenpick i Sternshanze

weekend i Hamborg

weekend i Hamborg


Find flere billeder fra Mövenpick Hotel her

Billederne taler jo for sig selv. Hotel Mövenpick er et rustikt, men stilfuldt 4-stjernet hotel. Det unikke ved hotellet er, at det faktisk er et gammelt vandtårn fra 1800 tallet som i dag fungerer som et elegant hotel fordelt på 17 etager. Desuden har hotellet sauna- og fitness, samt en fed park lige udenfor døren, så no excuses på relax/wellness fronten.;)

Udover at værelserne byder på en fantastisk udsigt, så ligger hotellet knaldgodt i et af mine absolut ynglingsbydele, Sternschanze. Sternschanze minder på mange måder om Vesterbro. Det er lidt råt, men samtidig cool med masser af trendige og skæve butikker, hyggelige cafeer og bars, cool streetart, samtidig med at du nok her finder Hamborgs bedste falafelsteder. Læs mere omkring Sternschanze på Hamborg Marketings turistside.

Tips til en weekend i Hamborg:

Kig forbi vores egen insider guide til Hamborg, hvor vi guider til anderledes bydele, byens bedste drinks, og ikke mindst hvor man(d) kan få den ultimative Rudi Völler-frisure.

Kan man nogenside få nok af hyggelige cafeer? Jeg har lavet denne liste over mine ynglingscafeer i Hamborg, 5 ud af 10 er ligger faktisk i Sternschanze eller det angrænsende Karolinen Viertel.

Desuden har jeg også lavet denne guide til Hamborg med lidt blandet inspiration til hvordan du får det bedste ud af en weekend i Hamborg.

Hamborg er helt klart den perfekte destination til en storbyferie. Byen byder på fede kontraster, fantastiske sights, og smukke grønne områder. Faktisk kan jeg absolut anbefale at tage dertil i maj måned. Kan du gætte hvorfor? 😉 Rigtigt, Hamborg hoster deres årlige Cherry Blossom Festival med musik, fyrværkeri og meget mere.

Hamborg

Sådan deltager du i vores giveaway:

Skriv i kommentarfeltet hvem du godt kunne tænke dig at invitere på en weekend i Hamborg, og hvad i godt kunne tænke jer at opleve!

Du skal være minimum 18 år for at deltage. Og du skal selv sørge for transport til Hamborg. DSB har tit nogle rigtige billige togbilletter, eller også så kan man flyve direkte dertil.

Der trækkes lod blandt alle kommentarer på bloggen. Konkurrencen slutter d. 17. marts og vinderen bliver offentliggjort i kommentarfeltet.

I øvrigt kører jeg selv til Hamborg i morgen, da min søde veninde Sarah har fødselsdag. Jeg glæder mig vildt meget til at komme tilbage til min ynglings-by. Så I kan godt forvente, at der kommer til at være en del live-updates på Instagram, og postkort på bloggen. Held og lykke allesammen. :*

// Nikoline

weekend i hamborg


You Might Also Like

131 Comments

 • Reply Jakob Hanghøj-Sørensen marts 9, 2017 at 07:38

  Damn det gad jeg godt vinde 🙂 nu ikke noget med at dele facebook-opslaget vidt og bredt så mine chancer for at vinde udvandes! Jeg vil tage min kone Natascha med til Hamborg hvis jeg vandt, og siden vi nærmest kun var i Mitte da vi var der sidst kunne det være sjovt at se noget andet.. Reeperbahn og St. Pauli evt. eller hvad der nu lige dukker op. Kunne være man lige skulle genlæse Nikolines insider guides og få inspiration 😉

  • Reply Hanne jensen marts 10, 2017 at 15:36

   Fantastisk præmie, som jeg ville dele med min mand☘ kender primært til Berlin , men kunne være super interessant at stifte bekendslab med Hamborg – en tysk Metropole ?☘☘☘

  • Reply Vagn Olsen marts 10, 2017 at 16:57

   Sammen med min kone vi har før været i Hamburg men de sidste ture er Berlin. En tur langs Havnen Sankt. Pauli til Altona og rundt i Centrum. Vi har været i Hamburg da der kørte Sporvogne

 • Reply Henrik Harbo marts 9, 2017 at 08:01

  Hej.
  Sådan en tur ville helt sikkert glæde min kone. Vi har en gang før været i Hamborg og vi blev smask forelsket i byen. Vi boede på det lækreste hotel i udkanten af byen. Vi nåede aldrig at komme på havnerundfart, men har hørt det skulle være en stor oplevelse. Og med en hektisk hverdag hvor tingene ofte går op i logistik kunne sådan en tur være det helt rigtige boost i “kærestelivet”?
  Rigtig fed blog forresten??
  Hilsen Henrik

 • Reply Two Danes On Tour marts 9, 2017 at 08:07

  Vi kunne da godt bruge et smut til Hamburg. Vi taler så tit om, at vi har set mere af Mexico end af Lolland -og det er jo lidt det samme med vores nabolande. Vi har brugt mere tid i Madagaskar end i Tyskland, og det er jo egentlig en skam, når det “ligger lige uden for hoveddøren”. Så en weekend i Hamburg ville være skønt. Vi har begge været der før, men aldrig sammen.

  Glade rejsehilsner
  Rasmus og Anne Marie
  Two Danes On Tour

 • Reply Mette Grandahl marts 9, 2017 at 08:43

  Sikke en skøn give-away 🙂 Hvis jeg var den heldige vinder, ville jeg gå på oplevelse og følge nogle af (alle) dine gode tips omkring Hamborg. Måske man skulle tage afsted til maj, og opleve deres årlige Cherry Blossom Festival.
  Tak for mange skønne tips og tricks til jer begge to.

  Mette

 • Reply Christina Vorre marts 9, 2017 at 09:07

  Yeah, den præmie ville jeg gerne vinde – den skulle deles med min mand Jesper:) Vi skulle bare snuse rundt i byen, finde alle de små hygge restaurant og cafésteder, drikke kaffe uden en unge hængende i armen, gå på kunstmuseum og nyde en langsom havnerundfart. 🙂 Kh. Christina

 • Reply Julie marts 9, 2017 at 09:31

  Jeg vil tage min bedste veninde med på en tiltrængt get-a-way. Hun har haft et helt sindssygt hårdt vinter-halvår, og det ville være så skønt at kunne overraske og forkæle hende lidt 🙂

 • Reply Sara Krogh marts 9, 2017 at 09:45

  Jeg skal selvfølgelig deltage, så jeg kan overraske min kæreste Nikolaj med et lækkert ophold!
  Sidst vi var afsted, kom vi forbi det nævnte lækre hotel, hvor jeg måtte låne deres toilet. Vi var derfor inde og se kælderen, som lignede noget fra fortiden – og vi kom også et smut igennem deres restaurant, hvor vi så deres meget lækre brunch! Næste gang vi skal til Hamborg, så skal vi selvfølgelig bo der 🙂
  Vi har kun været afsted én gang sammen, men forelskede os i byen med det samme! Sidst vi var afsted boede vi i St. Pauli området og var meget i Schanze-området, som er virkelig lækkert. Næste gang vil vi gerne opleve endnu mere. Vi vil tage afsted uden at have planlagt for meget, ligesom vi bedst kan lide det. Det er den måde man oplever mest, synes vi selv 😉
  Vi har kun været afsted én gang sammen, men forelskede os i byen med det samme!

 • Reply Henrik Sørensen marts 9, 2017 at 09:54

  We were in love with the sun
  We were in love with the sun, sippin’ on coke and rum
  Way head up in the clouds but when I look back now
  Ain’t nothing else I would do
  When I spend the summer in Hamburg

  Det vil Jacq og Jeg helt vildt gerne. Hamborg er en dejlig by, #krydserfingre

  Mvh.
  Jacq og Henrik

 • Reply Camilla marts 9, 2017 at 09:56

  Dejlig giveaway! Besøgte selv Hamborg meget kort for næsten 10 år siden, så jeg kan ærligt talt ikke huske meget derfra. Jeg vil selvfølgelig tage min franskmand med, da han aldrig har besøgt Tyskland. Og så skal vi simpelthen bare være de ultimative turister og opleve alt hvad den dejlige by har at byde på (:
  Camilla | http://cammi.dk

 • Reply Sabina Jakobsen marts 9, 2017 at 10:17

  Åh det ville være fantastisk at opleve kulturen og seværdighederne i Hamborg, såsom Elbe Philharmonic Hall. Jeg vil gerne inviterer min gym buddy Emilie 🙂 Så vi kan gå byen tynd.

 • Reply Line marts 9, 2017 at 10:19

  Hvis jeg vinder, vil jeg tage min mormor med. Hun bliver 80 i år, men er stadigvæk frisk og elsker nye oplevelser. Jeg tror især at hun vil nyde havnerundfarten, og da hun er rigtig god til at male, tror jeg, at vi vil prøve at tage afsted så vi kan opleve Cherry Blossom festivalen. Jeg har først lige opdaget din blog gennem virtualwayfarer, men jeg vender helt sikkert tilbage!
  Bedste hilsner fra Line

  • Reply departdeux marts 17, 2017 at 17:36

   Hej Line! Stort tillykke – du skal til Hamborg med din mormor 😀 Du har vundet vores giveaway. Mange tak fordi du ville være med. Vi sender dig en mail med mere info i næste uge. Indtil da må du have en dejlig weekend. Vi glæder os til at se billeder og hils din mormor 1000 gange fra os 🙂 God weekend, Nikoline og Toke

   • Reply Line marts 21, 2017 at 17:44

    Så fantastisk! Tusind, tusind tak! Vi skal nok tage en masse billeder 😀

 • Reply Julie marts 9, 2017 at 11:06

  Jeg ville helt sikkert tage min bedste rejseveninde med. Vi plejede at hænge ud nærmest hver dag, men hun er lige flyttet på tværs af landet for et rigtig sejt job, så nu savner jeg savner hende helt vildt i København. Derfor! Lækkert hotel i Hamborg med masser af tid til snak, hygge, shopping og kultur ville være SÅ tiltrængt. Jeg krydser fingre! 🙂

 • Reply Erica Jensen marts 9, 2017 at 11:32

  Such a nice giveaway 🙂 I remember following along on your instagram when you visited Hamburg recently and it looked so nice. I’ve never been, but would love the go! When I lived in Washington, DC there was also a Cherry Blossom Festival so I’d love to go to the one in Hamburg and see how it compares 🙂 I miss being around the Cherry Blossom trees in the Spring so it’s great that there’s some so close to Copenhagen I can visit. If I get lucky enough to win the giveaway I’ll take my friend Melissa who has also never been to Hamburg so we can explore the city together!

 • Reply Karen marts 9, 2017 at 11:42

  Jeg kunne godt tænke mig at overraske min kæreste med en weekendtur. Vi har været i Hamborg sammen en gang før, hvor vi havde stor glæde af din guide. Tak! Vi var meget imponeret over Hafen City og de mange spændende bygningersværker. Næste gang kunne det være sjovt med en havnerundfart og se byen fra en anden vinkel.

 • Reply Mihkel Sildmaa marts 9, 2017 at 14:06

  That is one amazing give-away Nikoline! 🙂

  I would gladly take my lovely girlfriend to Hamburg, which would only be my third visit to Germany! The first two, to Berlin and Lübeck were amazing, and I am very excited to discover more about this beautiful country. If Hamburg is anything like those cities, I’m sure to be blown away by the rich cultural scene and the friendly laid-back atmosphere. We would definitely explore the coolest street-art, museums and try out some cozy local cafe’s. We would also try to find the hidden gems of Hamburg, whilst not forgetting about the tourist-y sights to see!
  Mihkel

 • Reply Helle marts 9, 2017 at 14:19

  Sikke en skøn giveaway!
  Jeg ville elske at kunne invitere min bedre halvdel på en tur til Hamborg. Vi besøgte byen sidste år for første gang og var mildest talt ret vilde med den. Desværre var der som altid for lidt tid og (en smule dårligt vejr), så det ville da være fantastisk at kunne komme tilbage og se nogle af de ting vi ikke nåede. Jeg krydser fingre 🙂
  /Helle

 • Reply Marie-Louise Duckert marts 9, 2017 at 16:40

  WAUW siger jeg bare! Tænk hvis man var så heldig, at vinde sådan en vidunderlig tur! 😀 Jeg har længe ønsket mig at besøge Hamborg og opleve de forskellige bydele, spise lækker mad til billige penge, se det dersens museum med minitog og få sukkerchok på chokolademuseum! Alt det og mere til ville jeg dele med min smukke og kloge gymnasie veninde Nadia <3 Vi har kendt hinanden siden 2001 og har endnu ikke rejst sammen! Vi har et stærkt venskab, hvor vi ofte agerer spejl for hinanden – og ting bliver fortalt, det sure med det søde! Elsker at hun er en del af mit liv! <3

 • Reply Gudde marts 9, 2017 at 17:39

  Jeg ville rigtig gerne invitere min mand, Jens en tur til Hamburg i fødselsdagsgave. Så skulle vi på cafe-crawl i Sternschanze området og så kunne det også være fantastisk at opleve Cherry Blossom Festival i maj måned!
  / Gudde

 • Reply Karina Bartholdy marts 9, 2017 at 19:58

  Jeg vil mega gerne afsted på denne tur med min kæreste Jesper. Så får vi passet vores lille søn og vi tager på kæreste-tur 🙂 Vi skal nyde de gode restauranter, gå under den gamle Elbtunnel og så har jeg flere venner som har anbefalet miniature land og havnerundfarten. Håber virkelig jeg vinder! Wup wup <3

 • Reply Bettina Dam marts 9, 2017 at 20:17

  Øøøj det lyder da bare alt for lækkert og fedt hotel! Jeg vil invitere min mand med på sådan en hygge weekend ? min mand friede faktisk til mig i Hamborg i sin tid, så det kunne være skønt at genopleve byen ❤
  Jeg vil glæde mig til god mad, afslapning og ikke mindst havnerundfarten som vi ikke har prøvet ? Og ellers ved jeg jo at der er en masse fede tips til Hamborg på din blog ?
  Krydser fingre!! ?

 • Reply Sasja Delagarde marts 10, 2017 at 06:48

  Det kunne være skønt med et smut til Hamborg, for jeg er helt enig, det er en fantastisk by! Men med en lille pige er der ikke meget tid til getaways. Dette kunne være en perfekt mulighed! ??

 • Reply Cecilie Amalie Brevadt marts 10, 2017 at 07:51

  Wow. Sikke en fantastisk giveaway I har fået stablet på benene!
  Jeg har aldrig været i Hamborg før og byen står derfor højt på min liste over storbyer jeg bare er nødt til at opleve. Hvis jeg skulle gå hen og vinde, vil jeg invitere min skønne veninde med mig, da hun trænger til at komme lidt væk fra den grå og triste hverdag og blive lidt forkælet et par dage.
  Da jeg ikke ved så meget om Hamborg tror jeg bare at vi ville gå og browse i de små, hyggelige butikker og så spise en hulens masse god mad 🙂

 • Reply Camilla Vennegaard marts 10, 2017 at 09:02

  Det er altså virkelig en dejlig præmie ? ? jeg har længe tænkt Hamborg med min veninde, da vi gerne vil væk sammen og se på kunst og arkitektur. Især deres street-art er ret så spændende… Hamborg er sådan en “ny”, spændende og innovativ by, der buzzer af energi, så den ville være sindssygt spændende at udforske…

 • Reply Tine marts 10, 2017 at 09:09

  Jeg ville invitere min mor med. Vi havde en skøn weekendtur sammen i januar og det kunne være hyggeligt at gentage succesen 🙂

  • Reply Tine marts 10, 2017 at 09:37

   Og vi kunne godt tænke os at se havneområdet

 • Reply Marie marts 10, 2017 at 09:20

  Jeg kunne godt tænke mig at invitere min søster med til en shoppetur!! 😀

 • Reply Henrik Olsen marts 10, 2017 at 09:24

  Kæresten og jeg kunne godt bruge en weekend alene efter at være blevet forældre og haft meget fokus på det. Så lidt kærestetur ville gøre meget.

  Jeg vil gerne bruge tid på en havnerundfart og ellers et besøg i minitureland. Ellers skal der være tid til bare at være sammen.

 • Reply Nanna marts 10, 2017 at 09:45

  Jeg ville tage min x-mand med. Ham som nu er min kæreste. Vi kunne alligevel ikke undvære hinanden 😉

  • Reply Nanna marts 10, 2017 at 09:46

   Og vi snuse rundt i byen, flette fingre og nyde stemningen 🙂

 • Reply Linda marts 10, 2017 at 09:51

  Ej Hvor lækkert 🙂 Jeg ville invitere min mand, John med.
  Jeg har aldrig været i Hamburg og det har været på vores ønskeliste i mange år.
  Hamburg er lidt som Endelave, vi vil nemlig også gerne derhen, men der sker altid noget så det ikke kan lade sig gøre når vi har planlagt det. Bilen går i stykker eller Berlin hopper ind foran.
  Så nu kunne det være fedt at virkelig komme afsted.
  Hvad vi skal se?? Hmm helst det hele… Vi kommer til at være igang fra morgen til aften. 🙂

 • Reply Lene marts 10, 2017 at 09:52

  Jeg har aldrig været i Hamborg, så jeg vil først og fremmest gå lidt rundt og suge byen til mig – og så prøve at finde de små sidegader og lidt skævebutikker i stedet for at se det, som alle andre gør. Jeg vil rigtig gerne følges med min datter, vi er gode til at rejse sammen.

 • Reply Ditte Jakobsen marts 10, 2017 at 11:03

  Jeg har aldrig været i Hamborg, og har altid gerne ville dertil. Det ser ud til at være en super smuk by, med masser af ting at opleve og gode steder at spise. Jeg ville elske at kunne overraske min kæreste med en tur, da han godt kunne trænge til lidt pusterum fra en meget hård tid med arbejde. Derudover finder han altid tid og overskud til at gøre en masse gode ting for mig, så jeg vil mægtig gerne give lidt tilbage. God tur til Hamborg 🙂

 • Reply Maiken Torrild marts 10, 2017 at 12:30

  Jeg ville elske at kunne tage min kæreste med til Hamborg! Vi har længe diskuteret hvilken storby den næste ferie skulle gå til, og dette ville være den oplagte destination! Især fordi min faster bor der 🙂

 • Reply Mia marts 10, 2017 at 15:08

  Jeg ville elske at invitere min mor med på en tur til dejlige Hamborg. Jeg vil rigtig gerne opleve Sternschanzen, da jeg kun har hørt at det skulle være et super fedt område. Derudover kunne jeg godt tænke mig at se området Alster og Alster see, samt havneområdet ! Og alt andet i Hamborg! Så krydser fingre!

 • Reply Flemming Jørgensen marts 10, 2017 at 15:10

  Min hustru og jeg vil gerne besøge Hagenbeck Zoo og miniature Wonderland, sejle en tur på Elben og se Elbharmoni ved lys..

 • Reply Juliane Overgaard marts 10, 2017 at 15:19

  Jeg ville tage min mand Tommy med. Vi ville bare nyde stemningen. Se historiske steder og shoppe lidt. Helt igennem fantastisk by ☺

 • Reply Mahfam marts 10, 2017 at 15:21

  Mig og en veninde skal til Hamborg og fejre iransk nytår med et kæmpe koncert d 25 marts. Det bliver super fedt og ekstra meget bonus hvis vi vinder

 • Reply Esben marts 10, 2017 at 15:29

  Hamborg vil jeg utrolig gerne vise min datter igen, kunne være dejligt med et sted at sove denne gang) Dejlig by

 • Reply Claus Reinert marts 10, 2017 at 15:36

  Hvis jeg vinder vil jeg tage Wedel med og samtidig inviterer de 3 teenagepiger med. Så skal vi hygge og nyde det, på sightseeing og shoppe i løbet af weekenden. 🙂

 • Reply Marianne Mikjær Christensen marts 10, 2017 at 15:42

  Jeg ville gerne invitere Christian Christiansen med en tur til Hamburg – vi skulle ned til havnen, og med lidt held tage en sejltur på Elben, men ellers en gåtur nedad St Pauli samt et besøg på Hauptbahnhof Hamburgs cafeer – der er ganske hyggeligt 🙂

 • Reply Dorte Brøndum Sørensen marts 10, 2017 at 16:13

  Jeg ville rigtig gerne vinde denne skønne tur, så jeg kunne invitere min mand, Ole Hans Jensen til Hamborg, en by, som vi holder meget af??

 • Reply Frank Rasmussen marts 10, 2017 at 16:27

  Jeg ville tage min datter med, hvor jeg ville vise hende Marienkrankenhaus, hvor hun blev født. Binnen- og Aussenalster, Rathausmarkt + restauranten ved Adolphbrücke, der har sit eget bryggeri. Neuer Wall styrer jeg lige udenom, da min tegnebog ikke holder til det 😉

 • Reply Henning Rye marts 10, 2017 at 16:33

  Har kørt Aarhus – Hamburg mange gange (Abildskou bus) men ikke set byen endnu.
  Vil selvfølgelig tage fruen, Georgette med.
  Vi vil tage en sejltur, se på noget modeltog, noget kultur og ikke mindst det musikhus.
  God gedin Tysk mad, er en selvfølge.

 • Reply Michael Heinrichsen marts 10, 2017 at 16:44

  Jeg ville ha min kone med til den by som jeg elsker højst i verden, jeg har haft det ufattelige held , at have familie i byen, mormor og morfar, som jeg har besøgt mange gange, således har jeg forelsket mig vildt og inderligt i byen, som jeg stolt selv opfatter mig en del af ❤??

 • Reply Thomas Brund marts 10, 2017 at 16:48

  Jeg Ville tage fruen med så vi kunne opleve hamburg da vi kun har været i Berlin
  Fish Market og havnen Ville være oplagt og måske lidt øl

 • Reply Joan Petersen marts 10, 2017 at 16:58

  Hvis jeg er heldig at vinde, vil jeg tage min mand med på kæreste-weekend. Så vil vi prøve at sejle på Alstersøen og slentre ved butikkerne på Alsterarkaden – ikke købe (det har vi ikke råd til) men kigge 😉 Og kvarteret Sternschanze som du nævner, lyder bestemt som et besøg værd.

 • Reply Heinz Müller marts 10, 2017 at 17:00

  Det ville være en stor glæde for mig og min kone at se og opleve Hamburg. Jeg er opvokset i byen, men udvandrede til Danmark i 1969. Siden har jeg ikke været der, og min kone kender den slet ikke . Vi ville tage på havnerundfart, på Michel, i Elbphilharmonien og sejle til Blankenese og nå så mange ting, vi kan i ðen korte tid. Vi krydser fingrene und drücken die Daumen.

 • Reply Jørgen Lihme marts 10, 2017 at 17:05

  Vi har nok snart overnattet i Hamburg 30 gange, det hotel vil vi også meget gerne prøve. Min kone Dina skal naturligvis med.

  Vi skal gense Miniature Wunderland, måske prøve en havnerundfart, shopping i de mange gågader osv osv 🙂

 • Reply Rikke Pedersen marts 10, 2017 at 17:18

  Hamborg City og Havnemiljøet, det vil være så fedt at kunne overraske min mand med sådan en tur ?

 • Reply Inge Ploug marts 10, 2017 at 17:22

  Jeg ville naturligvis tage min mand, Bjarne, med. Vi ville deltage i ” Essen im Wohnzimmer” hos Monika Fuchs, kigge godt og grundigt på Hafen- City….det er ved at være længe siden, vi sidst var der, og der sker jo hele tiden noget nyt. Vi ville selvfølgelig se ” Elphi”, der endelig er blevet færdig, og om aftenen ville vi forsøge at få billetter til en koncert samme sted. Og er alt udsolgt er der så mange teatre i Hamburg, at det kunne blive svært at vælge. Vi vil også gå en LANG tur i Planten un Bloomen, et af de skønneste åndehuller i storbyen Hamburg. En ekstra dag ville vi bruge i ” Das alte Land”, hvor foråret er helt forrygende flot med de mange, mange blomstrende frugttræer.

 • Reply Dorthe Brandt marts 10, 2017 at 17:53

  Det er noget tid siden vi har besøgt den skønne by, så det er snart tid igen. Hvis min søster og jeg vandt, ville vi nok tilbringe en dag rundt i byen på de røde bycykler. Vi elsker byer vi kan cykle i. Desuden vil vi også gerne opleve Miniatur Wonderland. Så et program om det, og tror det er en fantastisk oplevelse.

 • Reply ninna falk schytt marts 10, 2017 at 18:05

  Vi har lige tilbragt vinterferien i Berlin, som fuldstændig blæste os omkuld. Hvis Hamburg byder på bare det halve, så får vi en fantastisk tur! Vi vil helt sikkert tage på en havnerundfart og et smut i miniputland. Ellers skal der bare vi bare ose og lade os betage af endnu en storby i Tyskland. Skal helt klart have min mand med.

 • Reply Henrik Ladekær marts 10, 2017 at 19:09

  Jeg vil tage min kæreste, Mette med. Havnerundfart og miniputland ville være rigtig godt at opleve. Vi har aldrig været der, så det vil glæde os, om vi vandt.

 • Reply Christian Hall marts 10, 2017 at 19:10

  Jeg ville tage min skønne hustru Stine Juhl Hall med til Hamborg, som vi allerede holder meget af – men jeg ville også tage vores børn med, da Hamborg også er en skøn by for børn!

 • Reply Michael Scharstein marts 10, 2017 at 19:46

  Fantastisk præmie, vi er for alvor begyndt at tale om at tage på weekend i Hamburg, men børnene gør at vi mangler der sidste skub:-) Jeg ville elske at invitere min fantastiske kone (Anne) med til Hamburg på en god weekend

 • Reply Tyskeeventyr.dk marts 10, 2017 at 20:06

  Her i skrivende stund kører jeg på Autobahn få kilometer fra netop denne storslående Hamborg. Oh hvor ville jeg gerne vinde og sammen med min mand sætte kursen mod det pulserende storbyliv. Vi vil elske at gå på opdagelse i Hamburgs kringlekroge.
  Tyskland er ikke ukendt land for os, men hvor vil vi gerne udforske Hamborg meget mere….. (vi var her en weekend for fem år siden. Det var fantastisk). Hvis vi skulle være så heldige at vinde vil jeg meget meget gerne skrive om vores oplevelser på bloggen http://www.tyskeeventyr.dk

 • Reply Sidse marts 10, 2017 at 20:19

  Jeg ville invitere min mand med – vi mangler noget storbyliv en gang i mellem, efter at være flyttet tilbage til DK for 4 år siden, efter små 10 år i udlandet. Der kan nemt gå lidt vel meget ‘leverpostej’ i hverdagen – så Hamburg ville være et kærkomment friskt pust.

 • Reply Ida marts 10, 2017 at 21:49

  Åh hvor kunne jeg godt trænge til sådan en smuttur til Hamborg! Har været der to gange og kan slet ikke vente med at komme afsted igen. Men lige nu drukner vi bare i arbejde, ombygning og barn. Udsigten til et par fridage på luksushotel i yndlings Hamborg ville virkelig motivere!

 • Reply Emilie marts 10, 2017 at 21:51

  Vi elsker Sternschanze og Karoviertel, og vil hellere end gerne bytte middelmådige airbnb lejligheder ud med hotelluksus!

 • Reply Mads marts 10, 2017 at 21:53

  Det vandtårn, ombygget til hotel, ligger det ikke lige ved Planten und Blümen? Det ser fantastisk ud!

 • Reply Gitte K marts 10, 2017 at 22:04

  Åh, Hamburg, skønne Hamburg … da jeg var 19 år havde jeg en kæreste i Hamburg, og vi festede på Grosse Freiheit og tumlede berusede ned ad Reeperbahn. Powershoppede hele SU’en op på Mönckebergstrasse.
  Nu er jeg blevet 45 år, og det må være på tide at komme tilbage til Hamburg – denne gang sammen med min mand. Det er på tide, at vi slår håret ud og fester som 2 19-årige 🙂
  Knus fra Gitte K

 • Reply May-Britt Björkman marts 10, 2017 at 22:04

  Jeg ville invitere min mand med. Vi var der midt i Februar med vores to børn, og kunne sagtens bruge en kærestetur dertil.
  Vi elsker begge Hamborg, min mand er mest til fodbold og jeg er mest til shopping og cafehygge, men mon ikke de ting kunne kombineres på en sådan tur.
  Vi har begge tabt vores hjerte til Altona, og en tur på : Zum Schellfischposten, hvor Inas Nacht optages ville vi begge glædes over længe.

 • Reply Anja Sommer marts 10, 2017 at 22:52

  Jeg ville tage min mand med til Hamborg ❤Vi har været i Berlin flere gange og elsker bare stemningen i en tysk storby ?

 • Reply Ingrid Obdrup marts 10, 2017 at 22:54

  Jeg ville invitere den dejlige mand med, som jeg lige har mødt og nu er ved at lære at kende, og jeg ville vise ham dejlige St. Pauli og invitere ham på middag hos Frau Möller i Hamburg-St. Georg og på sejltur på Elben.

 • Reply Birgitte marts 10, 2017 at 22:59

  Jeg ville invitere min kæreste med, så vi kan opleve Speicherstadt, Miniatur Wunderland, Hagenbeck og Elb Harmonie. Og så skal vi ud og nyde lækker mad – uden at bekymre os om indkøb og opvask.

 • Reply Mona Nielsen marts 10, 2017 at 23:05

  Min kæreste skal med og nok også vores lille søn ? de har aldrig været i byen

 • Reply Helle Ellman marts 10, 2017 at 23:13

  Det vil da være vildt med en romantisk tur med manden til dejlige Hamburg

 • Reply Lars Kragh marts 10, 2017 at 23:20

  Jeg vil tage min smukke kone med og se midt byen og shoppe lidt 😉

 • Reply Josephine Andersen marts 10, 2017 at 23:37

  Jeg ville tage min søde lillesøster med som netop er flyttet til København, og derfor kunne vi godt bruge en lille tøsetur sammen 🙂 Hamborg er en fed by, så vi ville bare skulle nyde de hyggelige gader og den lækre mad ???

 • Reply Henrik Nybro marts 11, 2017 at 00:11

  Ville invitere min søster med på tur. Det har vi begge 2 brug foe. Komme afsted og restituere. Vi skal sejle en tur på Elben, shoppe i Möckenbergstraße. Spise godt auf der Reeperbahn og en tur i Chocoversum

 • Reply Søren Bitsch marts 11, 2017 at 00:32

  Jeg har ofte været i Hansestaden, men kun med vennerne. Derfor vil jeg gerne invitere min skønne kone Sara med på turen, så hun også kan se ved selvsyn alt det, jeg synes er fantastisk ved Hamburg.

 • Reply Charlotte Mørck marts 11, 2017 at 01:17

  Jeg vil overraske min kære veninde med en tur til min tyske yndlingsby.
  I gamle dage var Hamburg en slidt og beskidt havneby, men nu er alt forandret og storbyen frister med så mange fine kvarterer og overraskelser. Jeg holder især af turen under floden i den gamle Elb-Tunnel og sejlturen gennem havnen ud til Altona. Min drøm er at sætte mig til rette og opleve akustikken i den nye ElbOpera – som jeg kun har set, mens den var ved at blive bygget.
  Hamburg har et væld af gode restauranter, og dem skal vi også udforske nogle stykker af?

 • Reply Pernille R. Jensrn marts 11, 2017 at 06:24

  Jeg vil tage min mand med. Vi har aldrig været i Hamburg og sjældent afsted uden børn?, nu er de så store ( 2 voksne ud af 3), at der trænges til kæreste weekend til mig og min mand ?. Vi skal på rundfart og skulle jeg være heldig skal bloggen læses igen før resten besluttes.
  Vi er klar ??

 • Reply Helle Jacobsen marts 11, 2017 at 06:37

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig og ta min mand med til Hamborg og rigtig hygge hele weekenden på cafeer og se lidt kulturelle steder ?

 • Reply Phikunthong Thipsuwan marts 11, 2017 at 08:51

  Hamburg var den første kæreste tur, min kæreste og jeg tog på sammen så den betyder rigtig meget for os. Den er fantastisk skøn og fyldt med muligheder! Vi ELSKER Hamburg!!

 • Reply Helle Jacobsen marts 11, 2017 at 09:36

  Jeg vil tage min mand med og gå på cafeer og se lidt kulturelle steder ?

 • Reply Tina Ryberg marts 11, 2017 at 11:42

  Jeg ville SÅ gerne kunne inviterer min mand René Niclas Wendt med ? Vi har aldrig været i Hamburg men nyder meget at være i Tyskland. Han tog mig med til Berlin på vores første rejse sammen og siden da har vi været der minimum 1 x hvert år de sidste 8 år. Til påsken skal vi sammen for første gang til Harzen…men hvor vil det være skønt at kunne overraske ham med en ny storby og gøre brug af dine skønne tips. Jeg ved vil slentre gennem Hamborg og tjekke mange af de skønne steder ud. At deltage i cherry blossom festival vil absolut være et bonus ?

 • Reply Tove Jensen marts 11, 2017 at 11:59

  Kunne rigtig godt tænke mig at se den nye opera sammen med min kæreste. Vi har løbende besøgt den mens byggeriet har stået på, så nu vil det være fedt at se den færdig.

 • Reply michelle p knudsen marts 11, 2017 at 14:18

  Jeg vil tage min mand med
  Vi vil bla. Opleve miniatur wunderland
  Spise en masse god mad da vi har begge en kæmpe interesse for mad
  Hamborg dungeon

 • Reply Line Kolding marts 11, 2017 at 14:35

  Jeg ville tage min super dejlige kæreste Mathias med, og vi vil ude og se alt hvad der overhovedet er og se i Hamborg, og så skal vil selvfølgelig bare være pladderromantiske hehe 😉 ville være så skønt og vinde.

 • Reply Gitte Lauring marts 11, 2017 at 14:50

  Ah, det ville jeg bare sååå gerne. Jeg har kun kørt igennem Hamburg, så det ville være en fin oplevelse for min mand og jeg.

 • Reply Ditte Sørensen marts 11, 2017 at 14:55

  Årh, det ville jeg rigtig gerne vinde!
  Jeg er tysklærer i folkeskolen (og alenemor til 2), og jeg har jo fortalt masser af ting til mine elever om, hvad man kan opleve i Hamburg (og andre tyske byer), men jeg har (pinligt-pinligt) aldrig været der selv. Det kunne være det fedeste at tage mine to tøser med og opleve byen på egen hånd og bagefter fortælle ‘øjenvidne-beretninger’ for mine elever, så de forhåbentligt også får lyst til at opleve byen.

 • Reply Edith Derdau marts 11, 2017 at 15:11

  Min mand – vi elsker Hamburg

 • Reply Birgitte Guldberg marts 11, 2017 at 16:33

  Jeg ville tage min søde kæreste med. Vi elsker Hamborg, så vi skal både gense midtbyen med fede butikker og gode spisesteder – og så skal vi da også lige omkring og se den nye opera. Den ser superflot ud 🙂
  Elsker Hamborg <3

 • Reply Jesper Jørgensen marts 11, 2017 at 16:44

  Jeg tager da min søde kæreste Karin med regner med det skal være en rigtig kæreste tur med alt hvad der til høre….

 • Reply Lise Lotte Mathews marts 11, 2017 at 18:16

  Min mand og jeg har været en del i Hamborg – vi elsker bare den by! Men vi har endnu ikke set det nye Philharmonie – det vil vi rigtigt gerne:-)

 • Reply Camilla A. Nielsen marts 11, 2017 at 19:04

  Jeg vil invitere min søster med, hvis jeg vinder ? Vi skal i hvert fald ud i blomsterparken – og på cykeltur rundt i byen, da dét er en fantastisk måde at opleve byen på, og så skal der selvfølgelig også lige kigges lidt i butikker… man er vel pige ???☀️

 • Reply Anna Mette Arendt marts 11, 2017 at 19:04

  Min mand Kenneth Skou. Vil gerne en tur rundt i det gamle havne område med det gamle istandsatte pakhuse.

 • Reply Ann-Brit Nielsen marts 11, 2017 at 19:23

  Jeg ville tage min søde mand med – og jeg vil vildt gerne i Elbe Philharmonic Hall.

 • Reply Allan Mattesen Jacobsen marts 11, 2017 at 19:56

  Ville tage min kammerat Mikael Petersen med. Vi har været et par gange i Hamborg – men der er stadig et par steder vi mangler at checke ud – blandt andet det nye musikhus i HafenCity. Vi mangler også at undersøge bydelene Altona & Sternschanze.

 • Reply Trine Kindtler marts 11, 2017 at 20:11

  Hvis jeg vandt, ville jeg invitere min kollega og assisterende tysklærer, Anne Lund Jensen. Vi skulle besøge Kunsthalle, shoppe på Mönckebergstraße, drikke drinks på Skybar, på Loppemarked i Charlottenburg, se en god Musical og spise traditionel tysk mad.

 • Reply Mikael Sørensen marts 11, 2017 at 20:18

  Vil invitere min kæreste Kathrine med. Hun arbejder vanvittigt hårdt for tiden og trænger til en velfortjent ferie…. En hyggelig drink ved cafe Alex og en sejltur på Alster. Og måske en lille gave fra en god shopping tur?

 • Reply Charlotte Ringbæk marts 11, 2017 at 20:34

  Skøn skøn gave, som jeg vil dele med min mand. Vi har Hamborg til gode og det er en skam…. kan jeg se på bilederne 🙂

 • Reply Julie marts 11, 2017 at 21:41

  Jeg ville invitere min mand og for første gang i 10 år lade børnene bliver hjemme. Så kunne vi prøve at se andet end Hamburgs legepladser og svømmehaller, som vi så for nogle år siden?

 • Reply Dorthe marts 11, 2017 at 22:27

  Mattias 8 år og jeg elsker at rejse. Vi er sikre på at der er gode Pokemons i Hamborg. Håber vi vinder ??

 • Reply Mads marts 12, 2017 at 08:43

  Vi skulle helt sikkert benytte muligheden for lidt familietid og afslapning på en af Sternschanzes mange gode legepladser.

 • Reply Bettina Lynghede marts 12, 2017 at 08:44

  Under mine studieår boede jeg et halvt år i Hamborg mens jeg var i praktik. Den mest fantastiske by. Hamborg vil altid have en plads i mit hjerte. Jeg ville så gerne opleve byen igen med min fantastiske veninde Kirsten Jensen.
  Vi ville elske at opleve Hamborg sammen ❤

 • Reply Tina Andersen marts 12, 2017 at 09:49

  Jeg ville invitere min skønne mand med. Vi elsker at rejse, har tit talt om Hamburg men er endnu ikke kommet afsted. Det kunne være spændende at se havnefronten og ellers slentre rundt i centrum og opdage det nye Hamburg.?

 • Reply Lotte Willemoes marts 12, 2017 at 13:28

  Jeg ville invitere min kæreste med på tur. Og så ville helt sikkert tage en tur i botanisk have og se de mange smukke blomster ?

 • Reply Malene Brandt marts 12, 2017 at 13:52

  Jeg har aldrig været i Hamburg,men har hørt at der er mange fantastiske steder at se?Tror vi ville starte med at se st. Pauli.
  Jeg ville indvitere min kæreste gennem 20 år med ?

 • Reply Louise Larsen marts 12, 2017 at 15:29

  Jeg ville invitere min veninde Louise med. Vi har begge to fødselsdag her i marts og er ved at planlægge en weekendtur i maj, så det ville være den perfekte gave til os.
  Jeg har selv boet i Hamburg for 10 år siden..en by man aldrig bliver træt af at besøge ???

 • Reply Maja Jensen Saabye marts 12, 2017 at 15:41

  Virkelig lækker præmie! Jeg ville tage min bedste veninde med. Jeg har været i Berlin en del gange, som jeg eeeelsker, og har tit tænkt at jeg gerne ville se Hamborg. Så dette ville da være den perfekte chance for at få det gjort 🙂

 • Reply Marie Louise Lykke Kjær marts 12, 2017 at 16:21

  Jeg vil tage min veninde Kristina med til Hamburg. Hun har været temmelig hængt op de sidste par år bl.a med en datter, som har fået konstateret OCD. Opgaven, at passe på børn og hjem har hun stået alene med det meste af tiden, da hendes mand arbejder på boreplatform, såååå…..
  En forårstur til min yndlingsby sammen med Kristina, ville simpelthen være den vildeste gave at kunne give hende??❤️
  Hamburg er også byen, hvor jeg mødte min allerførste kærlighed for 27. år siden… som nyskilt er jeg måske heldig at finde kærligheden her igen – og så i min venindes skønne selskab ??

 • Reply Camilla Skovby Andersen marts 12, 2017 at 19:20

  Jeg ville helt sikkert tage min kæreste Michael med til Hamborg. Vi elsker at rejse og opleve verden. Vi ville helt sikkert elske en havnerundfart og en masse sightseeing, så vi kan få så meget med som muligt <3

 • Reply Trolle Tanstrup marts 12, 2017 at 19:22

  Jeg ville invitere min kommende mand med på en tur og bruge dagene på at finde små skæve cafeer og sidde og kigge på mennesker i byen. Forhåbentlig nyde en solskinstråle og prøve kræfter med den lokale mad ?

 • Reply Kathrine Møller marts 12, 2017 at 22:42

  Præmien skal da helt sikkert deles med min bedste rejsemakker/ bedste ven/ kæreste ❤ tror helt sikkert det vil være spændende at opleve byen, cafe livet, kulturelle indslag og ikke mindst de mange shopping muligheder – krydser fingre for at vinde! ??

 • Reply Pernille Jørgensen marts 12, 2017 at 23:11

  Eeeej hvor er det bare en alt for fed konkurrence! Den ville jeg ELSKE at vinde, og så ville jeg invitere min søde kæreste med til Hamborg ❤ Vi har været der én gang før, på kort visit, og vi kunne vildt godt tænke os at komme på havnerundfart og se de kæmpe store containerskibe nedefra, helt tæt på, og se Hamborgs fine og hyggelige kanaler, som vi har læst så meget godt om ??? Krydser hvad der krydses kan! Elsker at følge med her på bloggen ?

 • Reply Leif Lund-Pedersen marts 13, 2017 at 00:32

  Har ofte været i Hamburg, og giver dig ret i, at det er en skøn by, hvor der er meget at opleve, lige fra udsigten fra TV-tårnet til de små hyggelige cafeer og intime steder.
  Ville meget gerne tilbage sammen med konen, og bruge noget mere tid i MiniatureWelt, da dette også er en meget speciel oplevelse – men også hele havneområdet, der de første gange vi var der, var en industrihavn, der var meget beskidt på en charmerende måde, men som nu helt har ændret karakter.
  Alt i alt en by, hvor ethvert ophold næste er for kort tid.

 • Reply Maria Kierbye Rasmussen marts 13, 2017 at 07:46

  Hamburg er uden tvivl en skøn by, hvis kvaliteter ofte undervurderes, så hvor er det skønt med en sådan konkurrence, der virkelig hylder byen. Jeg ville invitere min søde kæreste med på opholdet, da han om nogen fortjener et afbræk fra hverdagen. Han tjener pt. med alle sine kræfter i militæret på flyvestationen i Karup; så jeg er slet ikke i tvivl om, at en sådan overraskelse ville falde i god jord! Hvis vi blev de heldige, ville jeg tage ham med på en kanalrundfart og nyde en frokost på en af de mange skønne cafeer i byen. Den inkluderede sightseeing lyder bestemt heller ikke dumt, da han aldrig før har besøgt byen! Jeg krydser fingre og tæer ?

 • Reply Nanna Holmgaard Jensen marts 13, 2017 at 08:20

  Lækker konkurrence! Jeg ville tage min søde kæreste Jonas med! Ingen af os har været i Hamborg før, så en kanalrundfart og en tur med sightseeing-bus, vil være nogle af de første punkter på listen 🙂

 • Reply Emma Holst Rothmann marts 13, 2017 at 08:51

  Jeg ville invitere min dejlige kæreste med ? Vi har endnu ikke noget bestemt, som vi gerne vil opleve, men jeg er sikker på at vi nok skal finde noget. Vi kunne rigtig godt tænke os et par dage, hvor der var tid til hinanden, så sådan en lækker tur ville være ideel ?

 • Reply Steven Royal marts 13, 2017 at 10:20

  En grundig gennemgang af de kulturelle og kulørte tilbud på det historiske marked i Herbertstraße, efterfulgt af et besøg på de berømte caféer Zum Anker, Tankstelle og The Other Place. Afsluttende med en kulinarisk oplevelse på det sagnsomspundne Schweinske hvor alle dagen indtryk kan komme til rette i den lokale atmosfære.
  Sammen med Lars Møller

 • Reply Mathilde Mather marts 13, 2017 at 11:28

  Sikke en skøn give away! Kunne være så dejligt at komme afsted med min kæreste. Vi har så meget modgang her for tiden, at det kunne være fantastisk at komme væk fra det og få noget medgang. Hold da op det ser luksus, og hyggeligt ud! Håber sku jeg kan vinde sådan en tur!??

 • Reply Trine Munk Christensen marts 13, 2017 at 12:21

  Jeg ville helt bestemt tage min barndomsveninde med. Hun er singlemor som bor langt fra sin familie og netværk, så det er sjældent at vi har mulighed for at tage nogle steder sammen.
  Vi har dog lovet hinanden at vi skal på weekend sammen inden sommer – og Hamborg var første forslag.
  Der er så uendeligt meget at se og opleve i denne fantastiske storby men et sikkert gensyn er miniature wunderland, reeperbahn og et kig ud over außenalster fra en café med god kop kaffe i hånden.
  Stemningen, menneskerne og lyden af byliv kan jeg bruge timer på at sidde og observere, så der er med garanti nok at give sig til i fantastsiske Hamborg ❤ Min veninde er mindst lige så forelsket som jeg!

 • Reply Mette Frey marts 13, 2017 at 16:40

  Jeg ville tage min søde mand med. Vi ville nok bruge lidt tid på shopping og så har jeg en lille liste over lækre spisesteder som vi gerne vil prøve. Specielt en lille pop up restaurant ved navn Ombak Bagud er nr. 1 på listen, de skulle have de lækreste smoothie bowls og minde om tropisk Bali stemning, hvor min mand kommer fra oprindeligt ?

 • Reply Claus Madsen marts 13, 2017 at 17:48

  Claus
  Sammen med min søn
  Domen miniatureland HSV Reperbahn og meget mere skal besøges

 • Reply Sebastian Sand Rejkjær marts 14, 2017 at 09:46

  Jeg ville dele denne her tur med min skønne kæreste. Vi er begge to ved at være færdige i 3.G i gymnasiet, og det er en ret så stresset periode vi befinder os i, da det snart er eksamenstid. Derfor ville det være SÅ dejligt at få en kort get-away, hvor vi kan slappe af og skubbe skole-stresset lidt til siden. Ingen af os har været i Hamborg før, men man hører altid om den gode stemning og de søde mennesker som der er i Hamborg. Kanalrundfart i Hamborg er på listen over ting som skulle opleves, og derudover et smut forbi den velkendte café Zum Anker ville også være ideelt. Reeperbahn og St. Pauli er andre seværdigheder som også er på listen. 🙂

 • Reply Veselka Jensen marts 14, 2017 at 15:46

  Jeg har været i Hamburg en gang, da jeg besøgte en veninde. Det var 2 uger efter jeg mødte min mand. Han ønskede at komme med mig, men jeg troede, at det var for tidligt at bringe ham med mig. Jeg har følt meget dårligt for ikke at tage ham med mig, men jeg stadig ikke kender ham O:) For et år siden fik vi gift og nu har vi en lille dreng. Jeg ville elske at gå sammen med ham og dele dette særlige første familie tur <3

 • Reply Emma Holm marts 14, 2017 at 23:38

  Hamborg er en spændende by, og jeg kunne rigtig godt tænke mig at tage min bedste veninde Lone med, og opleve Reperbahn, Hamburger Dom, Sankt Pauli og især Strand Pauli. Det kunne være super fedt med sådan en venindetur, da vi aldrig har rejst sammen før. Fingers crossed 😀

 • Reply Natascha Nielsen marts 15, 2017 at 10:24

  Jeg ville invitere min dejlige kæreste. Han er studerende imens jeg arbejder (med skiftende vagter), så i nogle perioder ses vi faktisk sjældent. At planlægge en tur har været som at trække tænder ud, så det ville være fantastisk at kunne overraske ham med denne storbysferie. Samtidig har ingen af os været i Hamburg og jeg ville klart bruge tiden på at fornemme byen, slentre gennem gaderne og besøge en masse caféer.

 • Reply pia volder handt marts 15, 2017 at 11:00

  Jeg vil gerne invitere min mand Hans-Peter med. 3-4 gange om året kører vi udenom Hamborg, på vej til Lindau og hjem igen. Hver gang taler vi om, at det kunne være sjovt og spændende med en weekendtur til Hamborg.
  Vi kunne godt tænke os at se byens mange seværdigheder bl.a Skt. Michaelis- kirken og fjernsynstårnet.
  Vi kunne også godt tænke os en shoppetur på nogle af byens væsentlige shoppiunggader: Jungfernsteig, Spitalerstrasse og Mockenbergstrasse.

 • Reply Pia Hansen marts 15, 2017 at 11:12

  MIN DEJLIGE KÆRESTE <3 det vil være skønt med et par dage i ROMANTISKE TEGN <3 jeg vil være dybt beæret hvis jeg skulle gå hen og vinde den flotte gave SMILER STORT 🙂 det vil jeg blive helt vildt glad for 😀
  <3
  krydser fingere alt jeg kan ? og ønsker jer alle en super dejlig dag 😀 

 • Reply Nelli Arnth marts 15, 2017 at 12:04

  Jeg ville tage min mand med. Jeg har selv været i Hamburg en del gange og jeg er vild med byen. Så en romantisk weekend i Hamburg med manden i mit liv hvor jeg kan vise ham alle mine yndlingssteder lyder i mine ører perfekt ??

 • Reply Maria N marts 15, 2017 at 13:53

  Jeg vil tage min mand med på en romantisk weekend uden børn, hvor tiden skal bruges på at drikke kaffe (på Gretchens Vila) og slentre rundt og nyde byen. Og så skal vi helt sikkert forbi din lokale libaneser Beiti – det lyder lige som et sted for os….

 • Reply Anja Wulle marts 15, 2017 at 23:00

  Jeg glæder mig helt vildt til næste weekend, hvor jeg endelig skal møde Hamborg for første gang i mit liv ? Julegave fra min kæreste og vi er heldigvis ret gode til at beslutte ‘tid til nye oplevelser og gøre det’. Da vi kun kan være afsted to dage, ønsker jeg inderligt at vinde og komme tilbage dertil og opleve endnu et autentisk eventyr i den omtalte skønne by! ??

 • Reply Trine Klein marts 16, 2017 at 20:56

  Hvis jeg er så heldig at vinde, vil jeg invitere min lillesøster Maria med. Efter et forløb med brystkræft og kemo fortjener hun at blive forkælet og Hamborg kunne være så fantastisk til dette. Hvis vi kom afsted, ville vi kigge nærmere på din guide til cafeer og oplevelser, og helt sikkert opsøge lækker arkitektur, street art og andre fotogene steder, da vi nyder den samme hobby: fotografering!

 • Reply Maja Jensen marts 16, 2017 at 22:51

  Jeg vil tage min søde kæreste med. Vi arbejder begge rigtigt meget for tiden, så ville være tiltrængt for os begge!
  Jeg elsker storbyferier uden for meget planlægning. I Hamborg ville jeg se frem til skønne caféer og en undervurderet, men efter sigende smuk by .

 • Leave a Reply