Hverdagstanker Rejse Spanien

Fly away with me…

juni 16, 2017

Så er jeg på vej mod Barcelona, og jeg glæder mig vanvittig meget til et par dages ferie, før det sådan for alvor bliver stressende på arbejde. Vi er i fuld gang med forberedelserne til den kommende modemesse og derfor bliver resten af min sommer mega travl. Derfor er det fedt, at jeg lige kan komme tilbage til min spanske ynglings by, nyde lækre tapas, slikke noget sol og få en ordentlig omgangs kvalitetstid med en dejlig veninde.

Barcelona er faktisk lidt speciel i bloggen’s historie, fordi jeg, sammen med Toke, startede Departdeux lige før jeg skulle på praktikophold i Barcelona tilbage i 2015 (fatter ikke at det snart er 2 år siden) og delte ud af mine oplevelser dernede fra.

Find alt hvad jeg har skrevet om Barcelona indtil nu her.

Jeg satser igen på, at opdatere min Instagram med nogle lækre billeder og stories dernede fra, så I er meget velkommen til at følge med på @nikoline_tengler.

Mon ikke jeg også skriver et indlæg efter turen. 😉

I må have en dejlig weekend allesammen,

// Nikoline

barcelona


You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply