Sponsoreret Tyskland

Ein smuttur til Nordtyskland

juli 20, 2017
einsmuttur

Billede: Tourismusverband Mecklenburg-Vorpommern

I morgen tager jeg ein smuttur syd på – nærmere bestemt den lille strandby Kühlungsborn. Det er Rejselandet Tyskland der har inviteret mig på en rigtig mandeweekend uden Nikoline. Nordtyskland er lidt overset, og jeg har aldrig selv brugt særligt meget tid uden for de store tyske byer. Det bliver der lavet om på nu, og jeg glæder mig sindsygt meget. Især efter jeg læste om Shinimichis tur.

Programmet står på jazz, mountain bike, paddle boarding, røde bøffer og whisky på stranden. Det er da en meget god weekend, hva? Prøv at tjekke videoen her. Det er mig der bliver ham den irriterende overskudsagtige på mountain biken. Der er masser af fede ting at lave, tjek bare det her ud 🙂

Følg med i min mandetur på insta og facebook henover weekenden!

//Toke

 

 


You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Camilla juli 20, 2017 at 21:25

  Du må have en rigtig god tur! Det lader i den grad til at både Afterglobe og Shinimichis alle havde en rigtig god oplevelse. Glæder mig til at læse om din opfattelse af området (:
  Camilla | http://cammi.dk

  • Reply departdeux juli 21, 2017 at 07:40

   Mange tak! Det skal nok blive en god tur 🙂

 • Reply Michelle juli 22, 2017 at 11:39

  Også god tur herfra Toke! Bliver spændende at se, hvad Kühlungsborn har at byde på til sådan en rigtig mandeweekend – hæhæ 😉 Jeg vil hvertfald godt indrømme, at mine øjne er blevet åbnet gevaldigt mere op for det Nordtyske efter selv at have besøgt MV men også efter Afterglobes tur. Det er sjovt, at det lige er den samme region, der har tiltalt os 🙂

 • Leave a Reply