Fernweh Sponsoreret Tyskland

Bo på Designhotellet East i Hamborg

august 14, 2017

Forrige weekend var Toke og jeg på et mega fedt hotelophold i Hamborg. Det var East Hotel som inviterede i anledning af Tokes 30 års fødselsdag. 2 overnatninger inklusiv par-massage, fødselsdagsbrunch og sushi-middag var lige hvad der skulle til for at fejre dagen i stor stil. Desuden havde vi ovenpå en lang periode med meget arbejde, også brug for noget kvalitetstid. Det at komme lidt væk, og bare være os to var i den grad tiltrængt.

Vi startede weekenden med en burger på MASH i Københavns lufthavn inden vi fløj mod Hamborg. Det er nemt at komme til hotellet fra lufthavnen, det kræver dog at man lige på forhånd har sat sig ind i u-bahn-systemet. 🙂 Transporttiden ligger på ca. 30-40min alt efter hvor heldig man er med ventetiden ved omstigning.

East Hotel

East imponerede med det samme. Hotellet er uden tvivl et af Hamborgs mest hippe og trendig steder at overnatte. Det øjeblik du træder ind på hotellet kan du allerede fornemme, at der er leben. Det skyldes blandt andet at receptionen er lidt gemt væk bag indgangen til restauranten og baren. East er kendt for deres sushirestaurant, og er man noget ved musikken i Hamborg, så kommer man regelmæssigt her. 😉 Stemningen er dog stadig cool og tilbagelænet og der er stadig plads til familier og turister i blandt det lokale “gehobene” klientel.

Værelset

Vi blev indkvarteret på et stort, komfortabel værelse. Det åbne badeværelse giver til en intim stemning, perfekt til en romantisk weekend. Indretningen af præget af møbler i mørke toner og skøre former. Sengen giver udsigt til den hyggelige baggård. Værelsets highlights er klart det kæmpe store badekar, en ultrakomfortable king-size seng og dockingstation til telefon med superb lydkvalitet, så man næsten kommer til at spille liiiiidt for høj musik.

Restauranten

Restauranten har en fantastisk terrasse, perfekt til lækre sommeraftener, hvis altså lige vejret holder. Hamborg er jo ikke ligefrem kendt for mange solskinsdage, men scorer til gengæld højt på så mange andre parametre.

Indenfor bliver man en del af restaurantens liv. Der er fart på, kokkene jonglere med sushiknivene, tjenerne har travlt med at fylde champagne i glassene og musikken spiller højt. De rustikke murstenslofter og skæret af lyset skaber en club-stemning. East’s menu består af en gennemført blanding af sushi, sashimi og internationale retter. Vi fik et helt skib fyldt med sushi, og det er klart noget af det bedste sushi jeg har fået i et langt stykke tid.

Desuden kan du glæde dig til deres morgenmadsbuffet – her får du alt hvad hjertet begærer.

Wellness und Spa

Trænger du til noget afveksling til shopping og mad, og mere fokus på sundhed, så er der også rig mulighed for det. Du kan både træne i hotellets egen fitnessrum og/eller vælge mellem flere lækre luksusmassager eller kosmetikbehandlinger hos hotellets Mandarin spa.

Toke og jeg havde fornøjelsen af at prøve en luksus fullbody massage, som klart kan anbefales.

 St Pauli

East ligger i et af Hamborg’s mest hippe og trendige område. Her går man i byen, møder venner til drinks og tager ud at spise. Der er utallige lækre steder et stenkast væk, her er et par af mine favoritter, lige ved siden af hotellet:

  • Kaffe: Slap af med en kop hipsterkaffe hos Playground lige ved siden af hotellet
  • Drinks: Drik store gin tonics with a view hos Clouds, sky-baren der er tilknyttet East Hotel, men ligger 105 meter over Elben i die Tanzenen Türmen, 5 minutters gang fra hotellet.
  • Frokost: Spis super lækre tacos hos Mexiko Strasse rundt om hjørnet.

Hamborg er en latterligt fed by, fyldt med liv, musik, mad og kunst. Vil man være lige der hvor der sner i Hamborg, er East Hotel det rigtige sted at starte. Man kan bruge en weekend inden for 200 meter af hotellet, og ikke kede sig et sekund.

Tak til East Hotel for invitationen.

// Toke og Nikoline


You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply